Severina i Igor ipak nisu zajedno: Evo gdje su njega ulovili potpuno samog

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SEVERINA KOJIĆ javnom je rođendanskom čestitkom svom suprugu pokušala utišati glasine oko njihovog razvoda, no činjenica je da oni i dalje nisu na istom mjestu.

Igor Kojić fotografiran je ovog vikenda u jednom trgovačkom centru u Beogradu potpuno sam. S maskom na licu razgledavao je proizvode.

"Ležerno obučen Igor je došao u jedan šoping-centar gdje je sve vrijeme obilazio prodavaonice i razgledao što bi mogao kupiti. S njim u pratnji nije bio nitko, čak ni Severina nije bila s njim. Očito je da od glasina da se razvode vrijeme nonstop provodi bez nje te ga sve češće viđaju samog u javnosti", rekao je izvor za Blic, koji je i objavio fotografije.

Severina je u Zagreb otišla još sredinom travnja, a potom je otišla na odmor sa sinom. Srpski mediji pišu da je Kojić rođendan slavio u Beogradu, a Severina nije došla.

Podsjetimo, nakon više mjeseci šutnje Severina je prije četiri dana suprugu uputila javnu čestitku za 33. rođendan

"Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Severina i iznenadila javnost koja mjesecima šuška da je njihov brak došao do kraja. 

"Kažu da su Isusove godine najsretnije. Hvala, ljubavi", napisao je Kojić i dodao emotikon srca.

Pročitajte više