Severina je ipak puštena kući, javio se odvjetnik: "I ona ima ozljede"

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

SEVERININ odvjetnik Mate Matić potvrdio je Indexu da ga je danas nazvala Severina Vučković, koju je policija dočekala na zagrebačkom aerodromu.

Matić kaže da ga je pjevačica obavijestila o privođenju u zagrebačkoj zračnoj luci te da su se dogovorili da će je on dočekati u postaji. Međutim, policajci su odustali od privođenja i pjevačica je puštena kući. 

"Ići će se redovnom procedurom. Izgleda da i Severina ima ozljede, pa ćemo vjerojatno i mi podnijeti kaznenu prijavu", rekao nam je Matić.

"Zaista ovo ne zaslužuje toliku pažnju javnosti. Ukradena je milijarda kuna", dodao je Matić.

Severinu je prijavila sestra

Zagrebačka policija, podsjetimo, dočekala je Severinu Vučković u utorak oko podneva u Zagrebu. Uhićenje je uslijedilo, kako je objavio Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezino privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage, kako doznaju, bila je neprimjerena prepirka u utorak u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći, kada se iz stana orila buka. Njih dvije, prijavila je Marijana policiji, žestoko su se hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Pročitajte više