"Severina je spodoba i javna bludnica!"

SEVERININ nastup na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji i dalje diže prašinu u katoličkom svijetu pa se na frama-posusje.com oglasio i fra Mario Knezović, koji "Gas, gas" pjevačici poručuje: "Idi vraže di te traže!" Smatra da je Severina još jedanput izrugala ponajprije sebe, a onda i sve katolike kao i Božje svetinje.

"Dokle sotonska mašta u svome pohodu ide,  vidjelo se na sceni kad ta pjevačica, ili drugim riječima javna bludnica, odijeva majicu s likom Gospe – Srca Marijina. I to se baš dogodilo na blagdan Srca Isusova i Marijina", zgražava se hercegovački franjevac i kapelan u Posušju, koji Severinu drži autoricom vlastitog bluda koja je "obeščastila svetinju želeći još jednom sebe staviti u središte pozornosti".

"Svatko tko osobno drži do sebe i svoje vjere Severinine pjesme mora bojkotirati!"

"Stravično je što javnost, barem ne sva, ne osuđuje takav sotonski scenarij. Čudi da se sada ne javljaju iz Helsinškoga odbora, iz Udruge  B.a.B.e. i ostalih 'dušobrižnika' zaštite ljudski prava. Sjetimo se kako se cijeli svijet digao na noge kad je Muhamed stavljen u karikaturu. A mi? Mi kao da nemamo volje ni snage reagirati. Doduše, ima mnogih koji su tu spodobu izviždali na sceni i tako pokazali da je ipak Gospa Kraljica Hrvata, a ne nekakva razgolićena zavodnica. Možda se pitate što učiniti", za frama-posusje.com pisao je Knezović, koji smatra da bi brojne udruge trebale na neki način reagirati, Severinine koncerte s uvredljivom ikonografijom zabraniti, a svatko tko osobno drži do sebe i svoje vjere, njezine pjesme bojkotirati.

"Čuvajmo ponos i ne bacajmo bisere pred svinje ma kako te svinje izgledale atraktivno i zavodnički. Ne zaboravimo da je zlo uvijek lijepo umotano i u zamamljivom pakiranju! A Sevi možemo samo poručiti: Sram te bilo!", za kraj je napisao fra Mario Knezović.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više