Severina Kojić: To je teško, to je pet godina mučenja...

Screenshot: HRT

U INTERVJUU s Tončicom Čeljuskom, Severina je govorila pretežito o glazbenoj karijeri, a o privatnom životu i odnosu s Milanom Popovićem, koji je nedavno izrekao ozbiljne optužbe protiv njenog supruga Igora Kojića, progovorila je prilično škrto.

"To je teško. To je pet godina mučenja i odlaženja po raznim institucijama. Ne bih pričala o razlozima. Drago mi je što je Jelena Veljača pokrenula ovu akciju, o tome se treba govoriti. Ja sam se povukla s televizije upravo zbog brige za dijete. Kad sam prije dvije godine progovorila o tome njihova je floskula bila: neka institucije rade svoj posao. Institucije ne rade svoj posao. Naš sustav ne valja. Ja, bez obzira na sve, vjerujem u pravdu i pravosuđe, ali socijalne službe su jako podbacile u mnogim slučajevima. Nisu krivi bivši partneri zbog onog što rade, nego institucije koje im to omogućuju", rekla je pjevačica na upit o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

Severina se ovom izjavom referirala na svoj intervju iz 2017. u kojem je otvoreno progovorila o borbi za sina, ali i odnosu s bivšim partnerom. Tom je prilikom tvrdila da ju je Milan Popović psihički maltretirao i prijetio joj te je tijekom borbe za skrbništvo od stresa pobacila. 

Milan i Severina se od 2013., kad su prekinuli vezu, spore na sudu i prepucavaju po medijima, a nedavno je puno prašine podigla Milanova tvrdnja da mu je Igor Kojić ispred kuće ostavio "sumnjivu napravu", a Severina se na društvenim mrežama požalila da je "od oca svog djeteta dobila neslužbeni status ubojice"

Pročitajte više