Severina na koncertu u Samoboru izvela sina na pozornicu tijekom pjesme Rođeno moje

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Severina je jučer nastupala na Samoborskom fašniku gdje je zabavljala publiku na glavnom gradskom trgu. Publiku je počastila dvosatnim nastupom, a tijekom izvedbe pjesme Rođeno moje, koja je posvećena njezinu sinu Aleksandru, izvela ga je na pozornicu.

Severina je u jednom trenutku nastupa izvela pjesmu koja je posvećena njezinom sinu za čije se skrbništvo bori s Milanom Popovićem, a tijekom izvedbe Aleksandar joj se nakratko pridružio na pozornici. Aleksandar je zagrlio majku te ubrzo sišao s pozornice, a kako doznajemo, tamo se našao jer je sa Severinom došao na maškare.

Podsjećamo, Severina je proteklog vikenda napunila Dvoranu mladosti u Rijeci. Bio je ovo prvi Severinin nastup u Hrvatskoj otkako je izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

''Ako trebam birati drugi grad nakon Splita - to je Rijeka, koja mi je otvorila svoja njedra 2003. godine, kada sam iz HNK Ivana pl. Zajca, od tadašnje intendantice Mani Gotovac, dobila poziv da glumim u najpoznatijoj predstavi s kvarnerskog područja i to glavnu ulogu u predstavi Karolina Riječka. Ta predstava je bila najposjećenija predstava, s najvećim brojem odigranih predstava, njih skoro 60 u jednoj godini", rekla je Severina.

"Riječanima od srca zahvaljujem što su još jedanput pokazali koliko me vole, iako moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti", dodala je.

Pročitajte više