Severina napravila show u Zadru. Najavila novu veliku turneju 2025.

Foto: Matea Smolčić Senčar i Iva Perinčić

Do posljednjeg mjesta ispunjena velika dvorana Krešimira Ćosića dočekala je Severinu u Zadru na koncertu rasprodanom nekoliko tjedana unaprijed. Tjednima se tražila ulaznica više, ne samo u Zadru nego i šire, s obzirom na to da je publika na koncert došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

''Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da su došli ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske. Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila najavim veliku turneju krajem iduće godine, u sklopu koje ćemo ponovno doći u Zadar, da nadoknadim svima koji su večeras htjeli biti s nama, a nisu uspjeli", izjavila je Severina.

Severina se pred Zadranima pojavila nakon devet godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta u ovom gradu, i to zajedno sa svojim velikim pratećim orkestrom, s kojim je, tijekom dvosatnog koncertnog spektakla, izvela skoro trideset svojih najvećih hitova.

Pročitajte više