Severina reciklirala stare materijale pa od njih napravila novi spot

SPOT za pjesmu "Zdravo Marijo" Severina je montirala od recikliranih materijala snimljenih tijekom promocije albuma u zagrebačkom Okrugljaku prošle godine, te materijala snimljenih u velikoj humanitarnoj akciji "Korak u život". Osim navedenog, u spotu se nalaze i ekskluzivni, dosad nikad viđeni kadrovi sa proba za koncert, ali i iz Okrugljaka. Rezultat? Ništa posebno.

U međuvremenu, kako prenose srpski mediji, Severina i Goran Bregović se spremaju na veliku zajedničku turneju po republikama bivše Jugoslavije, a koncert koji će najveća balkanska zvijezda održati 17. listopada u beogradskoj Areni navodno bi trebao zbog visokobudžetne produkcije biti dosad neviđeni spektakl. Upravo zbog toga Sevka je danas u Beogradu napravila pressicu, a koncert zakazan za 29. lipnja na opatijskoj ljetnoj pozornici pjevačici će poslužiti kao uvertira za solistički spektakl u Beogradu, na kojem će se Bregović pojaviti kao gost.

Koncert u beogradskoj Areni generalna proba za europsku turneju?

Nakon toga slijede koncerti i u ostalim gradovima bivše Juge - Novom Sadu, Sarajevu, Skoplju i Ljubljani, a organizator koncerta, Raka Marić, srpskom Blicu je otkrio kako je Severina jedan od najzahtjevnijih izvođača s kojim je dosad radio. Ipak, ostao je korektan pa zahtjeve pjevačke zvijezde nije želio otkriti, ali svoje zadovoljstvo upecanom poslovnom prilikom nije krio. "Ako Severina ne napuni Arenu, ne znam tko će", rekao je, i dodao kako će scenografija za ovaj koncert biti "spektakularna, velebna" jer sama Severina na tome oštro inzistira.

A dok se buka oko tračeva kako je Bregoviću ponestalo inspiracije pa je Severini podvalio izlizane pjesme i dalje ne stišava, Brega sa svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode žari i pali po Europi i Americi. Srpski mediji raspisali su se o "iznimno uspješnoj" turneji mušićavog glazbenika, a njegovim stopama uskoro bi trebala krenuti i Severina, koja šuška se, priprema veliku inozemnu turneju, sa scenskim efektima i gore spomenutom velebnom scenografijom, kojoj je beogradska Arena, izgleda, generalna proba!

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više