Severina se javila Lu Jakelić nakon nastupa u TLZP-u, komentar lajkalo 200 ljudi

Foto: Instagram

SEVERINA se javila mladoj pjevačici Lu Jakelić nakon njenog nastupa u showu TLZP u kojem je imitirala upravo splitsku zvijezdu.

"Dobrodošla u klub mala velika Lu, sinoć je i meni zvonio telefon. Onda su mi poslali snimku... Neizmjerno sam sretna jer sam jedino gledala sjaj u tvojim očima, osmijeh na licu i sve, sve točno. Da ne dužim, bila si savršena. I jako slatka, jako. Mislim da sam se zaljubila", napisala je Severina i dodala #nevergiveup. Komentar je prikupio preko 230 lajkova.

Lu je njezin komentar izdvojila i posebno objavila na Instagramu. "Poruka za laku noć", napisala je.

"A Severina, naravno da bi mi značilo, ali ne moraš ni reagirati ni dijeliti, ima važnijih stvari. Nadam se samo da si ponosna na ono što godinama šljakaš i na ovu malu koja je probala to na svoj način", napisala je prije toga Lu uz objavu svog nastupa koji je Severina zatim komentirala.

Nastup Lu Jakelić dosad je na YouTubeu pregledan preko 88 tisuća puta te se trenutno popeo na visoko drugo mjesto YT trendinga u Hrvatskoj. Reakcije na društvenim mrežama ne prestaju se nizati, a mnogi tvrde da je mlada pjevačica trebala odnijeti pobjedu umjesto Nede Parmać.

Pročitajte više