Severina se sredila i objavila selfie, fanovi joj tepaju: Ljepša nego ikad

Foto: Instagram

SEVERINA je na Instagramu objavila novi selfie koji je oduševio njene fanove. U samo sat vremena dobila je preko 20 tisuća lajkova i brojne komplimente. 

Na fotki Seve pozira našminkana i raspuštene kose, te je vidljivo da na sebi ima bijelu majicu ili haljinu čipkastog uzorka. 

"Život je čudo", napisala je kratko uz fotku i dodala svoje uobičajene hashtagove "volim što se volimo" i "ljubav se ljubavlju vraća". 

Fanovi su je odmah zasuli komplimentima. 

"Ljepša nego ikad", "Najslađa i najlipša. Život je čudo", "Prekrasna naša Seve", "Prekrasna u svakom pogledu", bili su neki od komentara. 

Severina u posljednje vrijeme često objavljuje fotke na kojima je sama, pa se tako nedavno fotkom u badiću prisjetila ljetnih dana

Pažnju javnosti privukla je kada je napala vladu i poručila da su "socijalne službe zakazale", a prašinu je podigao i njen privatni život, onaj s Igorom Kojićem, o čijem se ljubavnom brodolomu naveliko špekulira.

Ni Severina ni Igor ne žele govoriti o njihovom odnosu, ali je očito da već dugo nisu u istoj državi. Dok je pjevačica u svom zagrebačkom stanu, nogometni menadžer je u Srbiji, zbog čega mnogi obožavatelji strahuju da se par razvodi.

Teško je ne primijetiti i razliku u stavovima oko pandemije. Dok je Severina nedavno pozvala na nošenje maski, zbog čega su je neki i izvrijeđali, Igor na svom profilu dijeli antivakserske objave

Pročitajte više