Severinin Igor oštro se obračunao s Milanom zbog sina, evo što mu je poručio

Foto: Instagram/YouTube

MILAN Popović jučer je javno izrazio nezadovoljstvo statusom u kojem se nalazi kao otac, a okrivio je za to i Severinu. Njen suprug Igor mu je na Instagramu poručio što o tome misli.

"U Americi postoji sindrom… uskraćuju viđanje, znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju spriječiti oca da uživa u tom provođenju vremena sa svojim djetetom.

Nisam čitao kakav sindrom postoji u Americi ali sam ‘vidio’ da netko samoinicijativno ne vidi i ne čuje pet mjeseci, pa tri mjeseca, pa dva mjeseca vlastito dijete.

Pa se pitam kakvu to mogućnost sustav treba dati? Možda mogućnost da se falsificira putovnica ili da nas netko prati/uhodi mjesecima?”, napisao je Igor.

Američki sindrom kojeg je komentirao odnosi se na izjavu Milana Popovića o zlonamjernim majkama koje uskraćuju ocu viđanje djeteta, a time je izravno optužio Severinu za isto.

Bivši Severinin muž dao je i podršku Hrvatskoj udruzi za ravnopravno roditeljstvo kako bi očevi dobili ravnopravniji položaj u skrbništvu nad djecom.
 

Pročitajte više