Severinin svekar Keba: Ne pričam sa Severinom i Igorom

Foto: Instagram

SEVERINA KOJIĆ u Beogradu je sa suprugom Igorom i njegovom obitelji bila do travnja, a nakon toga je došla u Zagreb kamo je Milan Popović doveo njihovog sina Aleksandra.

Iako se ona i Igor o svom braku ne oglašavaju, posve je očito da ni ove blagdane nisu proveli skupa.

Severinin svekar Dragan Kojić Keba sad je otkrio da nije u kontaktu s bivšom snahom, a sa sinom ne razgovara o njihovom braku pa sumnja da će se svi obiteljski okupiti za božićne i novogodišnje praznike.

"Ništa posebno ne želim u Novoj godini, osim da koronavirus prođe i da svi budemo zdravi. Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cijela moja obitelj biti na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovom braku dešava, ne pričam s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njena stvar", rekao je za Srpski Telegraf.

Dodao je da mu nije jasno zašto mediji njega ispituju o Severini.

"Moj sin i snaha imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu odgovarati umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja", rekao je.

Severina je mjesec dana na početku pandemije provela u obiteljskoj kući Kojića, a nakon toga se vratila u Hrvatsku, dok je Igor ostao u Srbiji. Otada supružnici nisu viđeni zajedno u javnosti, a jedno vrijeme nisu se ni međusobno pratili na Instagramu. Ona je ljeto provela na hrvatskoj obali, dok je Igor većinu vremena na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz Srbije.

Već neko vrijeme članovi obitelji Kojić te njihovi obiteljski prijatelji s estrade ne prate Severinu, no Igor je trenutno i dalje jedina osoba koju pjevačica prati na Instagramu, a ona je među tri profila koje on prati.

Pročitajte više