Severinina sestra iskreno: O Milanu, Aleksandru te zašto njihova treća sestra nije bila na vjenčanju

Foto: Instagram

SESTRE Vučković možda se ne slažu u svemu, no kada je Milan Popović u pitanju su jasne. Tako je za srpski Alo progovorila Severinina sestra Marijana, kojoj otac malog Aleksandra brani da viđa nećaka.

"Uskraćena sam kao teta da barem ponekad vidim Aleksandra dok boravi kod tate u Beogradu. Kome da se ja žalim na Milana Popovića, koji sud bi uvažio moju žalbu? O Milanu sam imala lijepo mišljenje sve dok nije izgubio mušku hrabrost i odlučio da ne želi biti uz moju sestru i njihovog sina. Sada sam stvarno razočarana njegovim postupcima u kojima moju sestru želi prikazati u lošem svijetlu, a ne shvaća da na taj način šteti samom sebi u budućoj komunikaciji sa sinom", poručila je Marijana koja je otkrila i kako je rastužuje razvoj cijele situacije.

"Njegove izjave po novinama su kontradiktorne. Prvo je tvrdio kako će imati još jedno dijete sa Severinom, a u periodu od pet mjeseci kada su se rastajali, nije vidio sina. Kome se tada Severina trebala žaliti? Tužna je to balkanska priča o majci kao kultu obitelji", dodaje Severinina starija sestra koja je ponosna na sve što je postigla njezina mlađa sestra.

"Za Severinu ću uvijek brinuti, te opterećujemo se što tabloidi pišu. To što je Severina osvojila toliki broj onih koji je vole, govori o njenoj neiscrpnoj energiji da se suprotstavi ustaljenim šablonama društva. Zato što razbija nacionalizam i predrasude o kojima nas lažu politika i naši političari. Severina na svom uspjehu može zahvaliti samo divnim ljudima koji vole njene opuštene pjesme, njenu koketnost na koncertima, ali i snagu da se suprotstavi mišljenju i premijera i kardinala na sebi svojstven način. Ne robuje predrasudama tko je kakav", poručila je Marijana te dodala kako je njihova treća sestra Zdenka Zunić koja se nije pojavila na Severininoj svadi s Igorom Kojićem, zapravo ljubomorna.

"Moja starija sestra ima svoj stav, vjerojatno po pitanju mlađeg muža kojeg je Severina izabrala, jer ona je starija žena patrijarhalnih nazora. Prije je ljubomorna na sestrin izbor i karijeru, ali da je ekstremna, to sigurno nije. U Srbiji je bila samo jednom i njen stav o Srbiji i Srbima je nevažan jer ni sama ga ne može imati. Svoj izostanak opravdala je problemima koje ima i koji nisu baš, po meni, opravdavajući kad je vjenčanje naše sestre u pitanju", poručila je Severinina sestra.

 

Pročitajte više