"Sex on TV, sex on the radio": Lollobrigida "iskoristila" TV voditelje u svom novom spotu



LOLLOBRIGIDA je zadnjih tjedana marljivo radila i uz puno smijeha i zabave završila spot za pjesmu "Sex on TV, sex on the radio", a premijerno ga možete pogledati na Indexu. Spot su osmislili i snimili dečki iz studija Ploha: Timy Šarec (redatelj), Ivan Badanjak (Art director) te Ivan Slipčević (snimatelj).

Lollobrigida kaže kako spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama: "Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije, Marijanu Batinić maltretira neurotični stilist, Ivan Šarić palicom tjera obožavateljice... Bit će tu puno zabavnih scena, pogledajte spot i uvjerite se!".

"Ideja je bila napraviti šaljivi osvrt na današnju medijsku scenu i zahtjeve koje mediji imaju prema zvijezdama. Što smo sve u stanju napraviti da budemo na TV-u? Uloge smo dodijelili našim prijateljicama i prijateljima TV voditelji(ca)ma s hrvatskih i regionalnih TV kuća. Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično", izjavila je Ida Prester.

Osim članova Lollobrigide, u spotu se pojavljuju poznati voditelj i voditeljice iz regije: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenska glumica i voditeljica Katarina Čas, beogradska voditeljica Una Senić te sve popularniji voditelj Ivan Šarić, blažen među ljepoticama.

Pogledajte spot, a potom počnite laštiti plesne cipelice jer Lollobrigida najavljuje veliki koncertni spektakl i to u subotu 21. siječnja 2012. godine u zagrebačkoj Tvornici. Uskoro slijedi više informacija i iznenađenja.

Pročitajte više