Shakira: Ne sviđa mi se film Barbie. Želim da se moji sinovi osjećaju moćno

Foto: Instagram

SHAKIRA kaže da njezini sinovi mrze Barbie i da se ona donekle slaže s njima. Već odavno su neki gledatelji pisali da je film "protiv muškaraca", a u raspravu se sada uključila i kolumbijska zvijezda koja je otkrila da se film nije svidio njezinoj djeci.

"Odgajam dva dječaka. Želim da se i oni osjećaju moćno, a da pritom poštuju žene. Sviđa mi se pop kultura kada pokušava osnažiti žene, ali ako ne oduzima muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, ako ih također štiti", izjavila je pjevačica u intervjuu za Allure.

Dodala je da vjeruje u "davanje ženama svih alata i povjerenja da mogu učiniti sve bez gubitka svoje suštine, bez gubitka ženstvenosti", ali također misli da "muškarci imaju svrhu u društvu, a žene imaju drugu svrhu".

Mnogi su na internetu pomislili da je riječ o prvoaprilskoj šali. "Shakira, volim te, ali ovo ti nije trebalo", "Je li ona uopće pogledala film do kraja, kad Ken konačno dobije poštovanje i svrhu?", "Nemoguće da je ovo izjavila", pišu ljudi na društvenim mrežama.

Pročitajte više