Shakira mislila da će zauvijek biti s Piqueom: Htjela sam to, ali se nije ostvarilo

Foto: EPA

PJEVAČICA Shakira u novom intervjuu za Billboard dotaknula se svoje bivše veze s nogometašem Gerardom Piqueom. Vjerovala je da će zauvijek ostati zauvijek i istaknula je da joj je prioritet uvijek bila obitelj.

"Vjerovala sam u ono dok nas smrt ne rastavi, željela sam taj san za svoju djecu. Moji roditelji su zajedno preko 50 godina i vole se od prvog dana kada su se upoznali", rekla je pjevačica.

Zbog njega pauzirala karijeru

Zbog svojih roditelja kao uzora, Shakira je vjerovala da će tako biti i njoj i Piqueu. "Željela sam to za sebe i svoju djecu, ali to se nije ostvarilo", rekla je.

Kazala je da je morala pauzirati svoju karijeru kako bi bila s njim u Barceloni, gdje je on igrao nogomet.

"Stvar je u tome što sam ja bila posvećena njemu i obitelji. Bilo mi je jako teško održavati karijeru dok sam bila u Barceloni jer sam uvijek morala čekati da nam se planovi poklope. Nisam mogla samo ostaviti djecu i otići gdje me glazba povede i zbog toga je bilo teško održavati ritam", rekla je. 

Podsjetimo, Shakira je nogometaša upoznala u ožujku 2011. kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 11 godina, a razišli su se u lipnju 2022. Par ima dva sina, 11-godišnjeg Milana i 8-godišnjeg Sashu. Prekid pjevačice i nogometaša izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se doznalo da je Gerard bio nevjeran.

Pročitajte više