Shannen Doherty optužuje bivšeg muža: Moj novac za liječenje trošio je na ljubavnicu

Foto: Profimedia

Zvijezda serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty kritizirala je bivšeg supruga Kurta Iswarienka u novom zahtjevu za uzdržavanje supružnika.

Naime, 53-godišnja glumica podnijela je dokumentaciju u Los Angelesu u petak, 14. lipnja, piše US Magazine, a prema spomenutim dokumentima traži 15.343 dolara mjesečne potpore, "retroaktivno do 1. lipnja 2024. godine", kao i da njezin bivši suprug plati 9100 dolara pravnih troškova.

"Zbog svojih zdravstvenih problema uglavnom nisam mogla raditi i nisam imala izgleda za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još prije braka", napisala je istaknuvši kako većina spomenutih prihoda dolazi od emitiranja serije Čarobnice, koja je emitirana od 1998. do 2006. godine, no naglašava kako to neće dugo trajati.

"Nedavno sam saznala da se Čarobnice više neće emitirati ni na jednoj većoj platformi za streaming nakon 30. lipnja 2024. Stoga, moji će se budući prihodi dramatično smanjiti", dodala je Doherty koja od 2022. nema angažmana.

Smatra da njezin bivši suprug odgađa nagodbu u nadi da ona neće preživjeti brakorazvodnu parnicu

Glumica smatra da njezin bivši suprug, za kojeg je bila udana od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove. "Dok sam ja bila nesposobna raditi, gomilali su se medicinske troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno letio, trošio tisuće dolara po toplicama, draguljarnicama, kupovao brendove poput Guccija i trošio novac na letove svoje 'agentice', dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me uzdržavao", tvrdi.

Dodala je i da je Iswarienkova agentica Collier Grimm također s njim u ljubavnoj vezi. "Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije izvršio nikakva plaćanja povodom uzdržavanja supružnika i nije platio nikakve doprinose mojim odvjetnicima ili otplatio računovodstvene naknade", rekla je i dodala kako smatra da njezin bivši suprug odgađa nagodbu u nadi da ona neće preživjeti brakorazvodnu parnicu.

Godinama se bori s rakom 

Podsjećamo, glumica je nedavno u svom podcastu Let's Be Clear izjavila da se "priprema za odlazak". Zvijezda Beverly Hillsa već se godinama bori s uznapredovalim rakom dojke. Otkrila je da se rješava svojih stvari kako bi mami Rose olakšala situaciju.

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja", objasnila je Doherty.

Zato je već sad počela pregledavati sve svoje stvari s planom da ih donira ili proda ako je riječ o antikvitetima koje je godinama skupljala. Nedavno je otišla na jug u svoj dom u Tennesseeju kako bi spakirala stvari nakon što je odlučila odustati od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja. Objasnila je da joj rješavanje imovine i stvari pomaže da "iza sebe ostavi čišću i lakšu tranziciju za obitelj".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.