Sharon Osbourne: Ashton Kutcher je najbezobrazniji celeb kojeg znam. Podlo stvorenje

Foto: Profimedia

SHARON OSBOURNE, supruga legendarnog rokera Ozzyja Osbournea, tvrdi da je glumac Ashton Kutcher "najbezobraznija slavna osoba koju je ikad upoznala". U jednoj showbiz emisiji morala je odgovarati na razna pitanja, a među njima je bilo i pitanje o tome koji celeb je nimalo nije oduševio.

Isprva se Sharon nije mogla odmah sjetiti Ashtonova imena. "Tip koji je oženjen glumicom, glumio je u Ludim 70-ima...", pokušavala je objasniti. Njena kći Kelly joj je pomogla: "Ashton Kutcher?"

"Bezobrazni mali dječak"

"Da!" viknula je Sharon. "Oh, nepristojni, bezobrazni, bezobrazni, bezobrazni mali dječak", rekla je zatim. "Stvarno?", u šoku ju je pitala kći. "Da, podlo malo stvorenje", dodala je. Sharon je i ranije znala spominjati nesuglasice s Ashtonom. 2018. je u talk showu Larryja Kinga rekla da je Ashton imao negativan stav prema njoj jer je jednom krivo izgovorila njegovo ime.

"Došao je nabrijan i pitao me da što sam ja ikad učinila u industriji. 'Mali, nemoj ni počinjati sa mnom. Jer ću te pojesti i posrati. Ne znaš s kim imaš posla, mali', rekla sam", ispričala je tad Sharon.

Pročitajte više