Sharon Stone: Kirurg mi je povećao grudi bez dopuštenja

Foto: Instagram

SLAVNA glumica Sharon Stone ovih dana puni tabloide svojim izjavama koje su izvučene iz njezinih memoara The Beauty of Living Twice, a najnovija je da joj je estetski kirurg povećao grudi bez njezinog dopuštenja tijekom rekonstruktivne operacije.

Stone tvrdi da se 2001. probudila nakon operacije benignih tumora na grudima i shvatila da su joj grudi veće, a doktor joj je naknadno otkrio da je zaključio da bi "izgledala bolje s većim i boljim sisama".

"Kad sam skinula zavoje, otkrila sam da sam za broj veća, a doktor mi je rekao da će mi ove ići bolje uz veličinu bokova. Promijenio je moje tijelo bez mog znanja i pristanka", stoji u memoarima slavne glumice.

Inače, memoari su prepuni šokantnih otkrića. Između ostalog i da je nju i njezinu sestru Kelly silovao njihov djed Clarence Lawson kad su bile djevojčice, a tu su i priče o tome kako je na prevaru snimila kultnu scenu u Sirovim strastima.

Osim toga, spomenula je brojna negativna iskustva s holivudskim moćnicima, ali trenutno (ponovno) aktualnog i omraženog Woodyja Allena opisuje kao profesionalca s kojim je imala odlično iskustvo: "Nikad nisam imala neželjena iskustva s Woodyjem Allenom. Sva moja iskustva su divna i bio je izuzetno profesionalan. Ohrabrivao me, a bila sam mlada žena od samo 19 godina kad sam s njim počela surađivati."

Pročitajte više