Sharon Stone pitali koju glumicu bi izabrala da je glumi u filmu, brzo je odgovorila

Foto: EPA

OSKAROVKA Sharon Stone gostovala je u podcastu The LadyGang koji vode Keltie Knight, Jac Vanek i Becca Tobin. Glumici je postavljeno pitanje koju kolegicu bi odabrala da je glumi, a ona je bez imalo razmišljanja rekla - Margot Robbie.

"Obožavam Margot Robbie pa bih vjerojatno nju htjela vidjeti u svojim cipelama. Tako je talentirana", rekla je Sharon Stone. Dodala je kako je Margot zamijetila dok je glumila glavnu ulogu u filmu o američkoj klizačici Tonyi Harding.

O kultnoj sceni iz Sirovih strasti

Govorila je i o svojoj poznatoj sceni iz filma Sirove strasti iz 1992. kada je prekrižila noge. Kaže da joj je ta scena promijenila život.

"Nisam znala da će mi ta scena zauvijek promijeniti dinamiku života. Nisam znala da ću u petak, kad je taj film tek izašao, zapravo biti nitko, a već u utorak ću otići po naočale na Sunset Plazu i izaći iz garaže svojim malim 325 BMW-om, stati na semaforu i naći se okružena ljudima koji su se popeli na moj automobil. Upalilo se zeleno svjetlo, a ja nisam znala što napraviti. Smijem li krenuti naprijed s ljudima koji vise po mojem automobilu?", rekla je Sharon.

Inače, Sharon je 2021. objavila memoare pod nazivom The Beauty of Living Twice koji su bili bestseller. "Netipična holivudska autobiografija. Brutalno iskrena, nemirna i u potrazi", opisao je memoare časopis O, The Oprah Magazine koji je osnovala Oprah Winfrey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.