Ponovo su zajedno? Slavni bivši ljubavnici snimljeni kako se ljube na Coachelli

Foto: Profimedia

PJEVAČ Shawn Mendes i pjevačica Camila Cabello snimljeni su kako se ljube na Coachelli, čime su potakli glasine da su obnovili ljubavnu vezu. Na fotografijama koje su objavljene vidi se, osim poljupca, kako se njih dvoje druže s prijateljima i piju pića.

Njih dvoje su prošle godine prekinuli, a nakon prekida izjavili su da namjeravaju ostati najbolji prijatelji. "Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo to biti. Jako cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed", napisali su u zajedničkoj izjavi nakon prekida.

Mendesa povezivali s 27 godina starijom liječnicom

Slavni par upoznao se 2014., dok je Cabello bila članica grupe Fifth Harmony, a vezu su započeli u srpnju 2019., nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu Señorita, i od tada su bili gotovo nerazdvojni. Prošle godine objavili su vijest o prekidu nakon dvije godine veze.

Nakon njihovog prekida nagađalo se da je 24-godišnji pjevač s vezi s poznatom liječnicom Jocelyn Mirandom (51), s kojom je više puta snimljen u izlascima, a ona je uhvaćena i kako odlazi u Shawnovu kuću. Cabello je prošle godine bila počela izlaziti s Austinom Kevitchom.

Pročitajte više