Sienna Miller o vezi s 15 godina mlađim: Bio mi je premlad, ali sam se ipak zaljubila

Foto: Profimedia/EPA

Britanska glumica i manekenka Sienna Miller (42) u vezi je s glazbenikom Olijem Greenom (27), a sada je u intervjuu za Harper's Bazaar govorila o njihovom odnosu i kako su se uopće upoznali. 

Naime, susreli su se na zabavi povodom Noći vještica, a vezu su započeli ubrzo poslije toga. Nije očekivala da će se u njega zaljubiti, pogotovo zbog velike razlike u godinama. 

Nije mislila da će se zaljubiti

"Definitivno nisam očekivala da ćemo nas dvoje završiti zajedno, bio mi je premlad, ali onda sam se vrlo brzo ipak zaljubila u njega. Nikada razmišljala o tome da bih mogla imati mlađeg partnera. Zapravo mi je sve to dosta teško palo", rekla je Sienna. 

No, priznaje da ju je ugodno iznenadila veza s 15 godina mlađim partnerom. 

"Postoji razlika u načinu na koji ta generacija muškaraca poštuje žene. To je specifično za njega, vrlo je mudar i dobro prilagođen, a, vjerujem, i cijela njegova generacija. Oni su odrasli uz malo ravnopravnije uvjete. Vidim to kod njegovih prijateljica, kao i kod muškaraca", kaže. 

Odgovorila na kritike u trudnoći nakon četrdesete

Par je krajem prošle godine dobio i prvo dijete. Ime djevojčice još nisu otkrili. Sienna kaže da trudnoću nisu planirali, no da je njena kći duže vremena htjela brata ili sestru. Naime, Sienna iz prethodne veze s glumcem Tomom Sturridgeom ima kći Marlowe. 

S obzirom na to da je rodila u 42. godini, susrela se s negativnim komentarima o trudnoći u tim godinama. Većinu ih je odlučila ignorirati, a s nekima se i našalila.

"Nema mi druge, moram se šaliti. Iako bih uistinu voljela doći do toga da ne osjećam potrebu pravdati se drugima što sam starija mama i što ću dobiti bebu s 42 godine, ne mogu. Šalom zapravo pokušavam ostaviti dojam da se lako nosim s predrasudama", kaže glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.