"Sila se budi": Doris Pinčić kao princeza Leia "ukrala" pozornost na premijeri

Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak

SINOĆ je u IMAX dvorani CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera najiščekivanijeg filma godine – Ratovi zvijezda: Sila se budi. Premijeru nije propustila Doris Pinčić Rogoznica koja se okušala u ulozi princeze Leia. Osim toga, nosila je i kostim kao slavna princeza, pa nikako nije mogla proći nezamijećeno.
 

Starwarsmanija tjednima prije premijere zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. U CineStar kinima u pretprodaji je prodano skoro 30 000 ulaznica, što je apsolutni rekord u povijesti hrvatskog boxofficea. Na premijri su bili i mnogi poznati no samo se o Doris pričalo.


 

J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda.


 
Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17.12., točnije već na ponoćnim projekcijama u noći sa 16. na 17. pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca.
 

Pročitajte više