Silikoni, korzeti, duge noge i rub bazena

VJEROJATNO pet tisućiti spa centar u Zagrebu otvorio se u hotelu Sheraton a kako je poznato da za sve kod nas postoje tzv. "kume", tako je ovoga puta kuma "bazenuša" lijepa Simona Gotovac.

Tamo gdje ima šampanjca, kanapea, frajera s "kurtonkama" na glavi, ponekog glumca i eventualno nekog poduzetnika "imam-seljačke-cipele-al-sam-prepun-para", koncentracija plastičnih duda bila je veća nego doma kod Hugh Hafnera.

Nakon blamaže od revije ispred kino dvorana, koja je organizirana povodom odlaska Aleksandre Grdić među svinje i kokice, ovoga su puta nakon dugo "mozganja" organizatori došli na još neviđenu ideju i osmislili reviju korzeta - na bazenima!

Marko Grubnić: Bilo bi puno zanimljivije da je neka cura upala u vodu

Korzete je dizajnirala Tatjana Geček koja je sama rekla kako je ona "tek dizajnerica u usponu koja se pokušava probiti", a evo što o njezinoj prvoj reviji u životu kaže stručno oko:

"Bilo bi puno zanimljivije da je neka cura upala u vodu, možda bi ti korzeti tada bi bili puno zanimljiviji. Osim toga, ja volim kad je korzet korzet, a za ove mislim da su premekani pa me podsjećaju na topiće", rekao je Marko Grubnić odnosno Modni mačak koji se nakon dugo vremena ponovno vidio sa svojim prijateljem Nevenom Ciganovićem koji se vratio u Hrvatsku.

"Neven i ja smo oduvijek super. Ja sam taj koji ga je vozio na aerodrom kada je išao u Los Angeles i dočekao ga na aerodromu kada se vratio. Inače, mi nikada ne pričamo o modi kada se družimo, eto baš me je danas pitao zašto sam toliko opterećen robom kad on, eto, nije?", naglasio je mačak Grubnić.

Snježana Mehun: Bilo bi super da su cure skočile u bazen i izašle mokre

A s njim je na reviji na bazenu bila Snježana Mehun a.k.a Snješka, koja je rado posavjetovala dizajnericu korzeta:

"Bilo bi super da su cure skočile u bazen i izašle mokre, a što se mog auta tiče, ja ga ne prodajem iako se priča suprotno. Inače, sada si je Roman Majetić kupio Porshea Carreru, pa možda sad njega počnu gnjaviti oko parkiranja", rekla je Mehunka.

L.V.
Foto: G.P.

Pročitajte više