Simona: Ante je rekao da je Isus živ, a ja sam mu rekla da me vodi k njemu da ga upoznam

Foto: Facebook

SIMONA IŠTVANOVIĆ, nakon razvoda od kontroverznog poduzetnika Ante Gotovca živi u bezuvjetnoj vjeri prema Bogu, a upravo joj je Ante ukazao na Isusa Krista.

"Kad sam ja to čula od Ante - što je Isus živ? Onaj o kojem gledam film kad je Božić? Bilo mi je to nekako čudesno, neobično, nadnaravno. Rekla sam Anti - vodi me tom Isusu, želim ga vidjeti, želim ga upoznati, želim da me ozdravi, želim da me oslobodi", rekla je Simona za Laudato TV.

Upoznala je pokojnog fra Zvjezdana Linića, koji joj je pokazao kojim putem mora krenuti dalje.

"Taj sakrament ispovjedi, tu sam doživjela milosrdnog Isusa, milosrdnog Boga koji oprašta, koji zaista kaže opraštam ti, grijeha se tvojih više ne spominjem - idi i ne griješi više", tvrdi Simona.

Kaže da se uvjerila da oni koji bi trebali najviše praštati zapravo je najviše osuđuju zbog načina života koji je ranije vodila.

"Bilo je baš teško jer među tim pravednim ovčicama u crkvi sam vidjela i osuđivanje i nevjeru prema meni i različite klevete, ali tko sam ja da sudim. Jer najlakše je gledati oko sebe, a najteže u sebe. Ja iza sebe imam prošlost koju je božje milosrđe izbrisalo", rekla je.

Ono što želi više od svega jest sretna obitelj i muškarac uz kojeg će ona i njena kći Gabrijela biti još sretnije.

"Bilo je baš teško jer među tim pravednim ovčicama u crkvi sam vidjela i osuđivanje i nevjeru prema meni i različite klevete, ali tko sam ja da sudim. Jer najlakše je gledati oko sebe, a najteže u sebe. Ja iza sebe imam prošlost koju je božje milosrđe izbrisalo", dodala je. 

Pročitajte više