Simona Gotovac od Ante ne želi ništa - samo stan, alimentaciju i pokoji Gucci

SIMONA i Ante Gotovac nikako da se odluče jesu li zajedno ili nisu - nakon što mu je pod okriljem noći pobjegla nevjesta i preko tabloidnog tjednika najavila razvod, ostavljeni Ante Gotovac svim silama se trudi vratiti svoju Simonicu natrag. Dok Simona s kćerkom ljetuje u Zadru u iznajmljenom apartmanu, Ante se njezinoj obitelji pridružio na Viru i svim silama prvenstveno medije, a onda tek odbjeglu suprugu, pokušava uvjeriti "kako on nije za ništa kriv te kako je muž iz snova".

"Di si ljubavi muževa? Kaj si si lijepo kupila? Torbicu s crvenim mašnicama?", mediji prenose Antino tepanje Simoni, koji je blizinu Zadra i Vira iskoristio da se supruzi pridruži na ljetovanju pa su se mediji raspisali o mogućem pomirenju, samo nekoliko dana nakon pompozno najavljenog razvoda i iznošenja prljavog rublja na svjetlost dana.

Simona međutim, tvrdi kako o pomirenju nema ni riječi, te kako su zajedno samo popili piće kad je Ante došao vidjeti Gabrijelu, njihovu malodobnu kći, i napuniti Simonin budžet, kako bi i dalje mogla peglati kartice po trgovinama na zadarskoj Kalelargi. Simona nije propustila priliku objaviti svoje čuđenje o iznenadnom popravljanju odnosa između svojeg supruga i svojeg oca, koji su preko noći postali - nerazdvojni. "Razočarana sam, jer je moj otac na njegovoj strani. Tati sam dolazila u jedan ujutro nakon svađa s Antom. Sve se promijenilo. Kad smo se Ante i ja slagali, njih dvojica su bili na ratnoj nozi. Sada su najbolji prijatelji", izjadala se okupljenim novinarima, ali i dalje ustraje: "Razvod je konačna stvar. Od Ante ne tražim ništa osim alimentacije od pet i pol tisuća kuna i krova nad glavom".

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više