Simona i Ante prave bebu: "Ante, razmišljaj da sva pamet ide k njoj"

TOPLIJE dane farmeri su odlučili iskoristiti odmarajući se na suncu. Petra je zamislila da je na plaži, uzela je sok i almanah te je uživala izležavajući se. Gianna je počela priču o uvjetima života na farmi, koji su se od ulaska prilično promijenili. "Lako se naviknuti na lijepe uvjete života, na bolje, ne može svatko ovo izdržati", rekla je Gianna.

"Meni je drago kad stanem u govno, ma sve mi je drago"

Dobro raspoložena Ivana na to joj je odgovorila "Al’ meni je gušt, jel’ vi meni vjerujete da ujutro kad se dignem otvorim vrata, kad izađem na sunce, ma ja se osjećam kao doma. Meni se ne da nikako, konjiće neću vidjeti! Meni je drago kad stanem u govno, ma sve mi je drago". Bez obzira na sve razmirice farmeri su priznali da će im farma nedostajati. 

"Ne smrdim, ti smrdiš, ja sam se namazala s maslinovim uljem radi sunca"

Nešto kasnije Ivana je došla u gazdaričinu sobu u kojoj se odmarao Dino.  Nekoliko puta joj je rekao da se makne, a kad je ova krenula prema van uhvatio ju je za ruku na što je Ivana sjela kraj njegove glave. "Sjećaš li se kad sam ti kavu nosila", upitala ga je Ivana, dok je Dino na to samo hladno rekao: "Ajme, koliki su problemi nastali zbog te kave".

Kad je shvatio kako mu smeta Ivanina blizina rekao joj je "da smrdi i da je dno dna", međutim to je nije otjeralo, jer je očito shvatila iz kojega joj razloga to govori. "Ne smrdim, ti smrdiš, ja sam se namazala s maslinovim uljem radi sunca", rekla je Ivana. Prepirka je prekinuta šutnjom te je ponovo započet razgovor o životu u izolaciji i životinjama za kojima su svi vezali.

"Moraš jako razmišljati da sva pamet ide k njoj"

Simonica je odlučila ispričati Dini svoj san o glumi u nekoj od meksičkih sapunica te o seksu s Antom, dok su ležali na krevetu i grickali kokice. "Rekla sam kad sam bila trudna da mogu oglupiti do kraja života, samo da sva moja pamet ide na nju. I od Ante, kad su joj prošli spermići, ne, da sve ide u pamet! Kad smo radili bebu ja sam rekla razmišljaj ljubavi, moraš jako razmišljati da sva pamet ide k njoj", povjerila je Simona Dini nakon što je par puta naglasila koliko je Gabica pametna.

Ž.P.
Foto: Nova TV

Pročitajte više