Simona Mijoković: Ranije je svaki moj rođendan bio u tami droge i pijanstva

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ proslavila je 37. rođendan, a povodom toga objavila je poduži emotivni tekst.

Prisjetila se svog 28. rođendana, prvog koji je, kako kaže, proslavila bez alkohola i droge. 

"Sjećam se svog 28. rođendana. Bio je na Taboru. Prvi put s Isusom, u sakramentu svete pričesti i ispovijedi. Rođena iznova, novi život Božjom milošću je (za)počeo. Pater Zvjezdan je dao tada Kati, danas kumi moga Joshue i Amalie Josipe, novac da mi kupi tortu, da lijepo proslavimo i da znam da nisam sama za rođendan", napisala je Simona. 

10.6❤️Isuse hvala Ti za život ❤️ Sjecam se svog 28 rođendana . Bio je na Taboru . Prvi put s Isusom, u sakramentu svete...

Objavljuje Simona Mijoković Simona MijokovićČetvrtak, 10. lipnja 2021.

"Ostavila sam društvo od prije, mnogi su me se tada i odrekli i ostale smo Gabi i ja potpuno same. Ali nismo bile same, jer dobile smo stostruko u novim prijateljima, novim obiteljima. Ljudima koji su me svim srcem prihvatili i nikad mi nisu spomenuli moju prošlost na način da bi me osuđivali", dodala je. 

Od tada joj je, kaže, svaki rođendan blagoslovljen. 

"Ali do tada svaki rođendan je bio u tami grijeha i zla. Svaki je bio u tami droge i pijanstva. Danas radosno svjedočim o tome, jer upravo to je prošlost - koja je prošla", napisala je. 

Velik je naš Bog , Velik , pravedan , milosrdan i SVEMOGUCI❤️❤️❤️❤️ Neprijatelj čovjeka su tijelo , svijet i đavao ....

Objavljuje Simona Mijoković Simona MijokovićUtorak, 20. prosinca 2016.

Priznala je da joj je želja za svaki rođendan bila da pronađe ljubav, ali ju je, kaže, konstantno tražila u krivim ljudima i na krivim mjestima. 

"Tražila sam ljubav u svemu onome što nije ljubav, bila zavedena, misleći da ću je pronaći, ali nisam. Samo sam padala sve jače i dublje u ponor grijeha", kaže Simona. 

"Danas kada se prisjećam svih mojih rođendana prije Tabora, mogu reći: 'Isuse, hvala Ti. Isuse, slava Ti što si me spasio.' Najveći si, Bože moj, i Tebi ništa nije nemoguće. Danas, kada sam navršila 37 godina, mogu radosno i u poniznosti malog srca zahvaljivati na Božjoj veličini i milosrđu", zaključuje Simona. 

Pročitajte više