Simona obilježila šestu godišnjicu braka: Izmolila sam molitvu srca, volim te do neba

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ obilježila je godišnjicu braka sa suprugom Stanislavom.

"Naših 10 godina prijateljstva. Naših 6 godina Svetog sakramenta braka. Puno ljudi često mi postave pitanje koju molitvu sam molila za dar braka. To je molitva srca. Potpuno predanje u Svetu volju Božju da On izabere koga On misli. Naravno gdje su milosti Božje tamo su i različite kušnje, posebno progonstva od svijeta jer živiš čistoću prije braka i otvoren si životu u braku", napisala je Simona.

"Ništa nas to nije pokolebalo, opraštali smo uvijek, blagoslovili i krenuli dalje. Ne osvrtajući se što to' duh svijeta misli.' Zajedno smo ušli u našu zajedničku lađu života, nekad smo plovili mirnim morem i radosno pjevali, a nekada je more bilo nemirno. Nikad se nisam bojala ni oluja, ni vjetra, 'ni morskih pasa oko nas' , ni nemirnog mora jer znam naš 'Kormilar ' upravlja našom lađom i sve što se dogodi On dopušta za našu duhovnu izgradnju", piše Simona.

"Sveta Rita naša je zagovornica bila od početka. Kod nje u Casiiji si molio za me. Neka Sveta Rita moli za nas da dostojni postanemo obećanja Kristovih. Uvijek uz tebe i ZA tebe. Blagoslovljena nam godišnjica mužu moj. Volim te do Neba", poručila je.

Pročitajte više