Simona Šajn: Dosta mi je pojavljivanja samo tako, prerasla sam tu fazu, sve nekako naknadimo

GOŠĆA koja je prikupila gotovo najviše pažnje na posljednjoj večeri Zadar Fashion Nightsa zasigurno je bila Simona Šajn, bivša gospođa Gotovac. U maniri prave zvijezde Simonica je ušetala sredinom druge revije i "ukrala show" manekenkama koje su u badićima šetale modnom pistom. Odjenula je na sebe u najmanju ruku neobičnu kombinaciju, o kojoj kaže: "Osmislila ju je gospođa Božena Martinčević, ona je tekstilni umjetnik i pretvorila je nošnju u odjeću koja se može svakodnevno nositi". Simona je stigla u pratnji spomenute dizajnerice i svog menadžera.

O revijama koje je sinoć gledala Simke je kazala: "Manekenke su predivne, kreacije su predivne, od kupaćih kostima do dnevnih i večernjih haljina. Kad izađe jedna manekenka kažem joj kako divna haljina, kad izađe druga opet kažem joj kako prekrasna haljina... Stvarno je sve super". Simonica je rekla i kako bi mnoge od prikazanih kreacija voljela vidjeti u svom ormaru.

"Svaki moj dolazak ili moje pojavljivanje mi nekako naknadimo"

U Zadar ovog vikenda nije stigla samo zbog mode, već i zbog posla. Danas ima promociju spota. Ne sprema album, nego kaže kako planira izdavati samo singlove i spotove. Već je dogovorila i jedan duet, ali zasad ne želi otkriti s kim. Ta informacija će navodno biti otkrivena tek krajem srpnja. Idućeg tjedna snima jednu reklamu, potom nastupa na Lošinju, a onda "juri po Gabicu u Sloveniju" pa će njih dvije na more, ali još nisu odlučile kamo. Više voli mirnije lokacije za odmor, kako bi se mogla maksimalno posvetiti kćeri i kako bi bile "24 sata dnevno na miru".

Pitali smo je i kako Gabica reagira na medijsku pompu koja vlada oko mame pa nam je Simona rekla kako djeca u vrtiću komentiraju i pjevaju njene pjesme kad dolazi po kćer te da je u blizini vrtića i škola i djeca već znaju u koje vrijeme dolazi po Gabicu pa je čekaju. Malenoj Gabici sve je to smiješno.

Pitali smo Simonu i je li bila na Zrću pa kaže da nije nikad u životu, a o tome hoće li ići ove sezone kaže kako to ovisi o njenom menadžeru. Zašto je tome tako? "Svaki moj dolazak ili moje pojavljivanje mi nekako naknadimo. Ne idem samo tako. Dosta mi je pojavljivanja samo tako, prerasla sam tu fazu", tvrdi Simona.

Pročitajte više