Simona slavi 10 godina od preobraćenja: "Bio je to kraj mog života u blatu grijeha"

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ podijelila je na društvenim mrežama da slavi 10 godina od svog preobraćenja. Otkrila je kako se njen život u potpunosti promijenio kada je bivši suprug Ante Gotovac prvi put odveo u Tabor.

"Nikad neću zaboraviti svoj dolazak na Tabor, kada me Ante doveo 7.2.2012. Prvo pitanje patera Zvjezdana bilo je presudno za me, a ono je glasilo: jesam li došla samovoljno ili me Ante nagovorio? Samovoljno sam došla, želim promjenu, želim živjeti, pomislih, a danas bi oblikovala te riječi u: želim se ponovno roditi", napisala je.

❤️10 godina s Isusom i na Taboru , jer Tvoja Milost pronašla me . ❤️ Prošli vikend na Taboru proslavila sam svoj...

Objavljuje Simona Mijoković Simona MijokovićSubota, 19. veljače 2022.

"Kada pričam, svjedočim danas o tome u svijetu, svijet mi se smije, naravno, duh svijeta neprijatelj je Kristu, a znamo tko je knez ovoga svijeta. I nije mi važno kad se svijet smije, važno mi je da svjedočanstvom, ako mogu da se spase duše. Da se proslavi Gospodin, Jedini dostojan svake slave i hvale! A najveća zamka Zloga jest uvjeriti čovjeka da on ne postoji."

"Svemu dođe jednom kraj. Moj kraj života u blatu grijeha i ponoru bezakonja došao je na Taboru prije 10 Godina kada je izreklo moje malo srce svoj: 'DA, DA, DA!' Na polaganju ruku Marija je pjevala 'Samo Tvoja ljubav, Bože' i tada kada sam došla pred Presveto, kod Isusa preko patera Zvjezdana, pala sam na koljena i opet rekla: 'Da!' Tako je započeo moj novi život", napisala je.

"Tada 7.2.2012 rekla sam 'Da' istini, a danas bih formulirala te riječi: 'Evo me, Gospodine, dolazim vršiti Volju Tvoju'. Novi čovjek postala sam u Isusovoj blizini, uz ljubljenog muža Stanislava i moje najdraže - moju dječicu Gabrielu, Joshuu, Amaliju Josipu i Zvjezdanu", zaključila je.

Pročitajte više