Sin (1) Paris Hilton plesao u klubu za njezin rođendan. Ona: Ima klubitis

Foto: Instagram

PARIS Hilton objavila je na TikToku video u kojem se vidi kako njezin sin Phoenix (1) pleše na proslavi njezinog 43. rođendana u subotu. "Klubitis (op.a. izlazak u klubove) je nasljedan. Živjeti s #BabyP zabavnije je nego izlaziti ranih 2000-ih #MomEra”, našalila se u videu u kojem je njezin sin plesao uz DJ Beat Breakera.  

@parishilton Clubitis is hereditary👶🏼 Sliving with #BabyP is more fun then going out in the early 2000s #MomEra ♬ original sound - ParisHilton

"Moj mini Sliver. #Sliving je dio obitelji" napisala je Hilton u drugom TikTok videu. Inače, pojam "sliving" je izmislila bogata nasljednica, a odnosi se na nekoga tko sretno i ispunjeno živi svoj život i ne zamara se tuđim mišljenjima. Paris je odmah dala do znanja da Phoenix nije tulumario cijelu noć jer je video snimljen u 19 sati. Među ostalim uzvanicima na tulumu bili su Gigi Gorgeous, Selma Blair, Demi Lovato, Sia i drugi. 

@parishilton My mini Sliver 👶🏼🎶 #Sliving ♬ original sound - ParisHilton

Paris je djecu dobila putem surogat-majčinstva

"Pružaš mu čarobno djetinjstvo", pisali su joj fanovi u komentarima. "Najčarobnije. Ovo je moje zabavnije razdoblje ikad", uzvratila je Hilton. Inače, Paris je u braku s Carterom Reumom s kojim ima sina kojeg je dobila uz pomoć surogat-majke u siječnju 2023. godine. Par je u studenom iste godine dobio i kćer London. 

"Biti mama je nešto o čemu sam oduvijek maštala. To je najposebnije iskustvo u mom životu. Puno sam radila da izgradim ovaj prekrasan život i omogućim svom sinu najčarobnija iskustva i avanture. Kad ga pogledam u oči, srce mi se topi. On je tako sladak i nevin i obasjava moj život na mnogo načina. On je samo moj mali anđeo”, rekla je za Us Weekly u kolovozu 2023.

Paris ovo ljeto planira objaviti drugi album, a na njemu surađuje s pjevačicom Siom. "Toliko je volim. Ona je jedna od mojih najbližih prijateljica. Velika mi je čast raditi s njom. Ona je izvršna producentica cijelog mog albuma. Biti s njom u studiju je ostvarenje sna", napisala je na X-u (bivšem Twitteru). 

Pročitajte više