Sin Daniela Popovića o svadbi: U vezi sam nekoliko godina, vrijeme mi je da se ženim

Screenshot: Nova TV

SEBASTIAN POPOVIĆ, sin glazbenika Daniela Popovića, je u razgovoru za InMagazin priznao kako mu je "vrijeme da se oženi".

"Ja sam u ozbiljnoj vezi već nekoliko godina. Sigurno mi je vrijeme već da se oženim. Već mi je biološki sat počeo otkucavati pa već razmišljam o takvim stvarima. Ali, još se neću oženiti", ispričao je glazbenik.

"Vjenčanje najviše priželjkuje moja majka, ona me stalno ispituje kad ćeš, kad ćeš, kad ćeš. Mislim da je čak kupila i neko odijelo za svadbu koje sam vidio u ormaru, nije moje.

Tako da vjerujem da se priprema za tako nešto veliko, dok tata kao tata. On je već igračke počeo kupovati po Sloveniji, gleda kinderbete, pošalje mi slike koji mi je ljepši. Tako da vjerujem da su oboje jako uzbuđeni oko toga kad ću se oženiti i imati svoju prinovu", dodao je.

Ispričao je i kako je u svom novom stanu na kojem je počeo raditi prošle godine sredio kupaonicu i spavaću sobu.

"Kupaonica naravno, da se mogu prati tri puta dnevno, a spavaća soba, jasno je da mora biti prva gotova. Mislim da je jasno zašto svakom muškarcu spavaća soba mora biti prva gotova", zaključio je.

Sebastijan Popović izdao novu pjesmu

"Ženit ću se ja" - pjeva Sebastian Popović u refrenu svoje nove pjesme "Dal se sjetiš ikada", čiji je videospot snimio u svojem novouređenom stanu. Kakav je ljubavni status sina eurovizijske zvijezde Daniela te hoće li u stvarnom životu uskoro izreći sudbonosno da, eksluzivno je otkrio našoj Anji Beneti. 🎥

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 23. lipnja 2022.

Pročitajte više