Sin Jacquesa Houdeka ne želi u školu: Šokirani smo, bože pomozi

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

SIN Jacquesa Houdeka, maleni David, krenuo je u prvi razred i izgleda da mu se u školi baš i ne sviđa. Pjevač je sa svojim obožavateljima na Facebooku objavio anegdotu s malenim koju je jutros pokušao fingirati bolest kako ne bi išao u školu.

"Kaj se napravi kad ti klinac veli da on danas NE ŽELI IĆI U ŠKOLU? Napominjem da se radi o PRVAŠIĆU, koji je u ponedjeljak tek krenuo u školu. Upravo drami da ga “boli grlo”, a Brigita ga je malo prije uhvatila kak si u kupaoni fenom zagrijava čelo!?!?!?! Dakle... Šokirani smo, otkud, kak? Pa takve ideje da mu sa 7 godina padaju na pamet??? Znali smo mi da je on “mustra”... ali ipak... Ovo je neka sasvim nova razina huliganstva in the making. Bože, pomozi nam! A kakva su vaša iskustva sa “školskim radostima? Pišite nam tips and tricks", napisao je Jacques na Facebooku.

Pjevaču su se odmah javili roditelji sa sličnim iskustvima s djecom.

"Moj je u prvom razredu stavio školsku gumicu u oba uha.... Morali u bolnicu na vađenje... Razlog - da ne mora slušati učiteljicu iz engleskog jer ju ne razumije kaj priča", napisala mu je jedna mama u komentarima.

Pročitajte više