Sin kojem je Angelina rekla da ga otac nije želio odbio posjetiti Brada za Božić

Foto: Wenn

DVOJICA najstarijih sinova Brada i Angeline odbili su za Božić posjetiti oca, dok su njihova mlađa braća i sestre to učinili. 

"Maddox je odbio ići, a ni Pax nije došao", otkrio je izvor blizak glumcu za US Weekly. 

Iako su Brad i Angelina postigli dogovor oko skrbništva nad djecom, čini se da još uvijek nisu u najboljim odnosima, a početkom ovog mjeseca procurilo je u javnost da je Angelina 15-godišnjem Paxu rekla da ga "otac nikad nije želio".

Prema pisanju US Weeklyja, ona je sinu navodno otkrila da je Brad pobjesnio kad je ona, usprkos njegovim željama, pokrenula proces posvajanja.  

>>>Zbog grozne stvari koju je Angelina rekla o Bradu, njihov sin se udaljio od oca<<<

"Iako Brad tvrdi da to nije istina, ovo je jako narušilo odnose između njega i Paxa", ispričao je neimenovani izvor i dodao da je istina da je Brada zabrinjavalo novo posvojenje samo godinu dana nakon što su dobili Shiloh jer je to bilo "vrlo teško razdoblje" za njih kao par. 

"Pax me treba više nego Shiloh", navodno je rekla tom prilikom Angelina. Par se u to vrijeme zamalo razišao, no Brad je na kraju odustao od raskida, prenosi Daily Mail. 

Početkom prosinca Brad i Angelina dobili su zajedničko skrbništvo nad djecom, a prvih šest do osam tjedana susreti s ocem bit će pod nadzorom socijalnog radnika, a tako je bilo i na proslavi Božića. 

Par je nakon dugotrajnih sukoba ipak uspio postići dogovor izvan suda. Angelina je bila spremna na sudsku bitku, no Brad je ustvrdio da bi to "uzrokovalo trajnu psihičku štetu njegovoj djeci", piše Daily Mail. 

Pročitajte više