Sin Micka Jaggera debitirao na kazališnim daskama

NAKON što je svijet upoznao kćeri Micka Jaggera, koje se danas uspješno bave modnim biznisom, na red je došao i sin prvorođenac, James Jagger, koji je prije nekoliko dana debitirao na kazališnim daskama. Odjeven u "seoskog šmokljana", Jagger mlađi igrao je pred 110 gledatelja, a u isto vrijeme njegov je otac završavao turneju "Bigger Bang" pred više od 23 tisuće ljudi.

Publika u kazalištu King's Head u sjevernom Londonu odmah je na početku predstave prepoznala Jamesa Jaggera, 21-godišnjeg sina legendarnog rockera koji je nije mogao nazočiti premijernoj izvedbi, jer je upravo u tim trenucima pjevao na posljednjem koncertu u sklopu velike turneje Rolling Stonesa "Bigger Bang".

Producent predstave "Lone Star", u kojoj je James započeo glumačku karijeru, oduševljen je mladim glumcem i energijom koju donosi na pozornicu. "Sjajno je skinuo teksaški naglasak. Općenito, glumu doživljava jako ozbiljno, pa se projektu posvetio u potpunosti", kaže. Inače, James karijeru ne želi graditi preko oca, pa je glumačkom ansamblu tek nakon nekoliko proba priznao da potječe iz slavne obitelji.

D.K.

Pročitajte više