Sin Piercea Brosnana nakon dugo vremena snimljen u javnosti. Godinama nisu u kontaktu

Foto: Profimedia

Christopher Brosnan (51), sin slavnog glumca Piercea Brosnana (71), nakon dugo vremena viđen je u javnosti. 

Paparazzi su ga snimili dok je išao u nabavku namirnica u londonskom Notting Hillu, a fotografije su se vrlo brzo proširile internetom.

Christopher nije biološki sin Piercea Brosnana. Njegovi biološki roditelji su Pierceova prva supruga Cassandra Harris i njen bivši suprug Dermot Harris. Pierce je posvojio Christophera i njegovu sestru Charlotte 1986., nakon što je Dermot preminuo. Pet godina nakon umrla je i Cassandra, a zatim i Charlotte.

Christopherova ovisnost stvorila je probleme obitelji

Međutim, Pierce i Christopher danas nisu u dobrim odnosima. Glumac se distancirao od svog posvojenog sina zbog njegove ovisnosti i problema sa zakonom. 

"Christopher je još uvijek vrlo izgubljen. Znam gdje se nalazi, ima težak život. Mogu samo vjerovati da će se oporaviti. Svima u obitelji je stvarao probleme, ali najviše sebi. Zna kako se izvući iz svega ovoga, ali ne želi", rekao je Pierce 2005. godine o Christopherovoj ovisnosti. 

Iako odavno nisu u kontaktu, glumac je Christophera prije dvije godine spomenuo u objavi za Dan očeva. "Moja ljubav zauvijek ide vama, dragi moji sinovi Paris, Dylan, Sean i Christopher. Mnogo vam hvala na vašoj ljubavi", napisao je Pierce tada.

Christopher je studirao snimanje na UCLA-i i na Filmskoj akademiji u New Yorku te je bio član produkcijske ekipe mnogih Pierceovih filmova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.