Sin Silvije Luks ponovo piše blog

NAKON što ga je hrvatski veleposlanik u Washingtonu Neven Jurica prije nešto više od godinu dana suspendirao Vibora Kalogjeru jer objavljivao blog "neprimjerena sadržaja", Vibor je ponovo počeo pisati.

"Fakat ne znam što mi je došlo da opet otvorim blog. Obzirom na sve što je bilo, obzirom na činjenicu da imam dosta dobar posao koji ne želim izgubiti, ali eto što da kažem evo me. Razloga nema, ne očekujem ništa, jednostavno sam dobio poriv za bloganjem. Interesatno je da je moj originalni nick Vibbi nedostupan na blogu.hr iako je "Diplomat u USA" ugašen odavno. Sad sam Vibbi79, to mi je naime godina rođenja. But it is the same Vibbi from before. This time in Zagreb." - piše Vibbi na adresi vibbi79.blog.hr.

"Nakon više od godinu dana što sam pauzirao od bloganja zbog nekima dobro poznatih razloga, odlučio sam se ponovno pridužiti blogosferi. Zašto? Zato jer mi se jednostavno bloga. Ovaj blog je o svemu i ničemu, o svakodnevnim sitnicama i velikim zavjerama, o ljubavi i smrti, o seksu i nasilju, o vjeri i nevjeri o Bogu i Vragu, whatever..."- piše Vibbi na svojem blogu.

Želite li pročitati što ga je sve nagnalo da počne ponovo pisati svoj blog, njegove političke osvrte ili  kakva mu je nova "mala", posjetite njegov blog.

Pročitajte više