Sina za prvi rođendan obukla u zombija pa izvazvala bijes: "Kakva majka moraš biti za ovo?"

Foto: Instagram

MAJKA Amy Louise iz Australije našla se na meti brojnih kritika zbog teme rođendana svog jednogodišnjeg sina Phoenixa.

Amy je za prvi sinov rođendan planirala posebnu temu vezanu uz teške dane koje su prošli pri njegovu rođenju, no većini se ovakva ideja nije svidjela.

Fotografije na kojima je maleni Phoenix našminkan poput zombija, nosi košulju uprljanu lažnom krvlju te jede tortu u obliku mozga, izazvale su ljutnju kod mnogih majki koje nisu štedjele na uvredama, prenosi Kidspot.

''Apsolutno je odvratno napraviti takav rođendan djetetu'', ''Kakva majka moraš biti da obučeš sina kao mrtvo dijete'', ''Ovo je uvreda svim majkama koje su izgubile svoju djecu'', bili su samo neki od komentara, a Amy su čak uklonili i iz grupe za majke uz objašnjenje kako su njezine fotografije ''neprikladne i uvredljive''. 

Ono što ove majke nisu znale jest da maleni Phoenix uopće nije disao kad je rođen, te su ga liječnici oživljavali čak 13 minuta.

Nakon što se Amy već pomirila s tim da je dijete mrtvo, čula je sestru kako galami: ''Vratio se!''

 ''Nakon toga su nas razdvojili. Nisam ga mogla vidjeti, zagrliti ni držati puna četiri dana. No, kad sam ga prvi put uzela u ruke, cijeli svijet je bio moj'', kaže Amy i objašnjava kako se upravo zbog toga odlučila malenom napraviti rođendan na temu zombija je smatra kako se vratio iz mrtvih.

Pročitajte više