Siniša iz Života na vagi pred Sopekicom, Krolom i Marijom dokazao da je u formi

Screenshot: RTL

U SINOĆNJOJ epizodi emisije Život na vagi Late Night gostovali su bivši natjecatelji Života na vagi Ivan Krolo i Siniša Pšak.

Krolo je u prvoj sezoni showa odnio pobjedu, a Siniša, iako nije završio kao pobjednik, osvojio je srca gledatelja i izgubio popriličan broj kilograma.

Renati Sopek otkrio je kako je nastavio gubiti kilograme i nakon showa. "Što naučiš u kući, to moraš primjenjivati i vani. Od ispadanja do finala, znači neka dva mjeseca, izgubio sam još 24 kile", rekao je Siniša.

"Dva puta dnevno sam trenirao, a nakon ručka sam šetao sat ili dva", opisao je svoje navike nakon showa i dodao da je sam sebi bio najveća potpora i tjerao se da nastavi s treninzima.

"Obitelj je jela svoje, ja sam jeo svoje", rekao je Siniša i dodao da je "zgriješio" samo na jednoj kućnoj fešti. Siniša je u show ušao sa 191,3 kilograma, a iz njega izašao sa 120 kilograma. Danas ima gotovo 100 kilograma manje nego na početku showa, a koliko je u formi, pokazao je i u sinoćnjoj emisiji odradivši četiri vježbe kao primjer gledateljima.

Pročitajte više