Sinjanka oduševila izvedbom i okrenula sva četiri člana žirija

Foto: HRT

U ČETVRTOJ epizodi Voicea pred žiri su izašli novi kandidati, a emisija je bila prepuna emocija.

Žiri i publiku oduševila je Natali Radovčić iz Žbandaja, pokraj Poreča, koja je zapjevala pjesmu She Used to be Mine. Natali su se u istom trenutku okrenuli Urban i Vanna.

"Zaboravih gdje sam. Sve si napravila u ovoj pjesmi. Nisi se izgubila, nego si ostala svoja. Ovo je pjesma ubojica ovakvih poput mene", rekla joj je Vanna. Uz puno emocija, a i suza u svojoj pratnji, Natali je izabrala Urbana kao mentora s kojim ide dalje.

"U glavi je svemir. Ok sam, ali kad bi Dino stisnuo gumb, to bi bilo super", poželio je Sandro Capar iz Lekenika, fizioterapeut koji se bavio taekwondoom, a predstavio se pjesmom You Can Have the Crow. Publika je sjajno reagirala na njegov nastup, ali nitko od mentora se nije okrenuo.

Duški su se okrenuli svi

Duška Brčić Šušak dolazi iz Sinja, u najgorem uvijek traži najbolje, obožava životinje i, uz njih, glazba joj je najveća ljubav. Njezin energičan glas i nastup s pjesmom I See Red okrenuo je sva četiri mentora. Uz puno komplimenata mentorima zapjevala je Ti si moja prva ljubav i odabrala biti dio Dininog tima.

Nina Bencun Kalac na audiciju je došla u pratnji djeda. Zaljubljenicu u glazbu, učiteljicu i majku dvoje djece iz Zadra često uspoređuju s Amy Winehouse, koja joj je inspiracija. All About That Bass pjesma je s kojom se odlučila predstaviti i koja joj je donijela okrete Gopca i Dine.

"Ja ću ostati pri svom prvom izboru i valjda neću pogriješiti", rekla je Nina i izabrala Gopca kao mentora s kojim će dalje na ovo putovanje.

Leonu se nitko nije okrenuo

Leon Lasić liječnik je iz Mostara, glazba mu je, uz medicinu, velika ljubav i strast i u njoj nalazi potpuno opuštanje od posla. Sam se pratio na klaviru i izveo pjesmu Everytime You Go Away. Nitko od mentora nije se okrenuo bez obzira na podršku publike.

"Doktore, možda je nepravda što se nitko nije okrenuo, bio si baš šarmantan, muzikalan si, ali nanizalo se odličnih kandidata, sad su svi oprezni pa malo kalkuliramo", objasnio je Gobac i poželio Leonu svako dobro i u glazbi i u medicini.

"Ja sam Patrik Lovrek, imam 23 godine i dolazim iz Koprivnice", predstavio se novi natjecatelj, kojem je za nastup u emisiji najveća podrška njegov bend. Pjesma Legendary bila je izbor za njegov nastup, koji mu je donio dvojbu između Vanne i Gopca, koji su se okrenuli.

"Basist mi je rekel tko god da se okrene, moram mu platit pivu, a ja se nadam, gospon Gobac, da volite piti pivu", odlučio je Patrik.

Valeria Jacek iz Đakova izabrala je pjesmu One Night Only, koju inače izvodi Jennifer Hudson. Ova studentica Građevinskog i arhitektonskog fakulteta u Osijeku svojom izvedbom posebno je dotaknula Vannu, koja se okrenula i dobila novu članicu svog tima.

Laura iz Petrinje napisala pjesmu nakon potresa

"Nakon potresa koji nas je zadesio, pa još i korona, meni je ostalo ili pisati pjesme ili prolupati. Sjela sam za klavir i odlučila sam se za ovu bolju opciju", rekla je Laura Sučec iz Mošćenice pokraj Petrinje.

Ima više od 50.000 pratitelja na društvenim mrežama, gdje objavljuje obrade pjesama, ali i svoje autorske pjesme. S Molitvom za Magdalenu bila je na skliskom terenu, ali uz emocije koje je donijela na scenu, okrenuli su se svi mentori.

"Imaš toliku emotivnost u glasu da sam se jednostavno morala okrenuti bez obzira na tvoj izbor pjesme prema kojoj imam strašan respekt i ne bih se okrenula da nemaš ono nešto svoje, tu neporecivu emotivnost", sažela je Vanna i u svoj tim uvrstila još jednu članicu.

Donni se nitko nije okrenuo

Donna Danijela Dragun iz Iloka izvela je Rihanninu pjesmu Love on the Brain. Mentori su se nećkali na ovaj izazov, ali nitko se nije okrenuo, uz sve komplimente na Donninu izvedbu.

Marko Vukić iz Dubrovnika predstavio se pjesmom Majko zemljo. Gobac i Dino nisu izdržali ne okrenuti se i bez obzira na svoju mentorsku ulogu, Dino je na kraju zapjevao s njim. Marko je za mentora izabrao Dinu.

Toni Šimonović prodaje haljine, a dolazi iz Istre. Dugo je razmišljao hoće li se prijaviti, čekao je pravi trenutak da bude spreman i odabrao je pjesmu Gravity (Sara Barellies). Vanna, Urban i Dino prepoznali su u glasu snagu i poruku, okrenuli su se, a Toni je odlučio s Urbanom nastaviti svoje putovanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.