Sinove Pamele Anderson zgrozio njen izgled bez šminke: "Mama, moraš imati glam tim"

Foto: Profimedia

PAMELA ANDERSON ljetos je odlučila odbaciti šminku i prigrliti prirodan izgled. 56-godišnja glumica samo nekoliko mjeseci inspirirala je brojne žene i dokazala da je prirodna ljepota zaista nešto što treba slaviti. Međutim, izgleda da njezini sinovi ne misle tako.

U intervjuu za Highsnobiety prošlog tjedna Pamela je otkrila da su njezini agenti i sinovi - Brandon Thomas (27) i Dylan Jagger (26), koje je dobila s bivšim Tommyjem Leejem i s kojima ima blizak odnos, bili "zgroženi" kad su saznali da je odbacila glamurozna izdanja.

"Moji dečki su rekli: 'Mama, moraš imati glam tim. 'Moji agenti su me pitali: 'Gdje ti je stilist? Rekla sam im da znam sama obući haljinu i da mi ne treba netko da mi zakopča bluzu. Bili su zgroženi", prisjetila se. Ipak, ona se i nakon toga nastavila pojavljivati bez šminke.

"Uzaludna je jurnjava za mladošću"

Za svoj prirodni izgled dobila je pohvale od kolegica poput Jamie Lee Curtis i Scarlett Johansson, koje su to nazvale "činom hrabrosti i pobune", odnosno "snažnom porukom". Anderson, međutim, nije očekivala tako snažne reakcije.

"Kod kuće sam bez šminke, pa zašto ne i na Paris Fashion Weeku? Zaista nisam znala da će to itko primijetiti, ali drago mi je da je to postala pozitivna poruka”, rekla je za People u ranijem intervjuu. Otkrila je i da je prestala nositi kozmetiku nakon što je njezin vizažist preminuo 2019.

"Ja to zovem životom, a ne starenjem. Uzaludna je jurnjava za mladošću. Sve što možemo učiniti je prigrliti ono što jesmo u trenutku u kojem jesmo i biti u redu s time gdje nam sada noge stoje", rekla je nekadašnja zvijezda Baywatcha.

Pročitajte više