Širi se glasina da se Demi Moore uselila kod Brucea Willisa, javila se njegova žena

Foto: Instagram

STRANI mediji objavili su ovih dana glasinu da se u kuću Brucea Willisa i Emme Heming uselila Bruceova bivša supruga, glumica Demi Moore, i to kako bi pomogla u njegovanju teško bolesnog bivšeg muža.

Nije tajna da su Moore i Willis, te njegova obitelj, dobri s Demi, ali njegova je sadašnja supruga odmah stala na kraj takvim pričama. "Srežimo to odmah u korijenu. To je toliko glupa glasina. Molim vas, prestanite s tim", napisala je Heming na svom Instagram storyju. 

Glasnogovornik glumice Demi Moore komentirao je za Radar Online da ona nije u suživotu s Willisom i Heming, ali da "nikada nije napustila svog bivšeg supruga", kao i da je "uvijek tu za njega i njegovu obitelj".

Mediji im zadaju probleme

Willisova supruga ovih dana ima dosta problema s medijima. Nedavno je apelirala javno da se prestane maltretirati njezina supruga dok je vani u šetnji ili na kavi s prijateljima jer su ga paparazzi nasred ulice dozivali i dovikivali mu svašta kako bi izazvali nekakvu reakciju od njega.

Podsjetimo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno da je glumcu postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije.

"Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., Bruceovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu", napisala je njegova obitelj u izjavi na web stranici Udruge za frontotemporalnu degeneraciju.

Pročitajte više