Širi se urnebesna šala o izgledu i godinama Jelene Rozge: "Ona je misterija svemira"

Foto/Screenshot: Instagram

JELENA ROZGA jedna je od najuspješnijih hrvatskih zvijezda, a osim glazbenom talentu, godinama se mnogi ne prestaju čuditi njezinom izgledu jer se čini kao da ona - uopće ne stari. Sada se na internetu pojavila šala o tomu, a nasmijala je i samu pjevačicu.

"Jelena Rozga misterija univerzuma. Kunem vam se kad sam imao 12-13 godina, ona je imala 35-40 i bila top. Sad ja skoro imam 40, a onda i dalje 35-40 i top", netko je napisao na X-u i objava je postala viralna, a podijelila ju je i Rozga na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima

Inače, Rozga ima 46 godina. Rođena je 23. kolovoza 1977. godine u Splitu. Ljubav Jelene Rozge i pozornice počela je baletom, a plesa se odrekla 1996. godine, kada je na mjestu pjevačice Magazina zamijenila Danijelu Martinović.

Prvi veliki hit s Magazinom Suze biserne otpjevala je iste godine. Bilo joj je samo 19 godina. S Magazinom je nastupala punih 10 godina. Bend je napustila 2006. godine, kada je započela samostalnu karijeru.

Ubrzo je postala jedna od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima. Za hit Bižuterija 2011. godine dobila je Porina u kategoriji Hit godine, što je u to doba izazvalo negodovanje u glazbenim krugovima.

Međutim, nije dugo trebalo da i kolege prihvate njen uspjeh. Koliko obožavatelja Rozga ima, najbolje ilustrira podatak da je u travnju ove godine napunila beogradsku Štark Arenu. O ljubavnom životu Jelene Rozge nikada se nije previše znalo.

Pročitajte više