Sjajni varaždinski bal unatoč recesiji okupio brojne domaće i strane goste

I OVE GODINE, prvog petka u veljači, održan je tradicionalni Sjajni bal u varaždinskom HNK-u. Za razliku od proteklih godina, već je najavljeno da će se jučerašnji, 17. bal po redu, biti nešto drugačiji, s obzirom na recesiju koja je uzela maha u svim sferama života. Ipak, čini se kako jučer dobre zabave i gostiju nije nedostajalo.

Već tradicionalni "Sjajni bal" privukao je i brojne goste izvan granica Hrvatske dok se za glazbu pobrinuo Big band iz Bad Gleichenberga i Varaždinski komorni orkestar uz koji je nastupila vokalna solistica i sopranistica Kristina Anđelka Đopar. Balsku je publiku svojim nastupom počastila i solistica baleta iz Budimpešte, balerine osnovne škole baleta iz Čakovca, Društva naša djeca, kao i viceprvaci države iz Sportskog plesnog kluba Harmony.

Osim odličnog raspoloženja, pjesme i plesa, gosti su uživali u brojnim delicijama restorana Dražena Jambriška koji je ove godine pripremio jela kuhinje hotela Sacher iz Beča, ali i omiljena jela legendarnog pjevača Elvisa Presleyja.

Pročitajte više