Sjećate li se nasmijanog policajca koji je 2018. na dočeku oduševio Hrvatsku?

Foto: Facebook

2018. na dočeku Vatrenih u Zagrebu jedan je policajac oduševio Hrvate pa dobio i poziv na besplatno ljetovanje.

Denis Ramljak u koloni je pratio Vatrene tijekom putovanja od aerodroma do Trga bana Jelačića u Zagrebu. Vozio je pet sati, koliko je trajalo njihovo putovanje do centra grada i pozornice na Trgu. Cijelo vrijeme imao je osmijeh na licu, što su uočili mnogi gledatelji na TV-u, ali posebno Dubrovčanin Miho Budman, koji mu je nakon toga ponudio ljetovanje.

Ovaj kralj vozi 4 sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga castim odmorom 7 dana u Dubrovniku !

Objavljuje Miho BudmanPonedjeljak, 16. srpnja 2018.

"Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom tjedan dana u Dubrovniku!" napisao je tada Budman na Facebooku.

"Bit će moj gost"

Na kraju su stupili u kontakt.

"Ideja je došla spontano, emocije su bile na vrhuncu u trenucima dok sam gledao doček Vatrenih i jednostavno me osvojila i oduševila pozitivnost tog mladog čovjeka i to je to. Dobrodošao je u Dubrovnik i bit će moj gost", rekao je nakon toga za Index Budman.

Pročitajte više