Sjećate li se ove zvijezde Baywatcha? Sada ima 51 godinu i izgleda neprepoznatljivo

Foto: Profimedia

GLUMICA Nicole Eggert proslavila se ulogom Summer Quinn u hit seriji Baywatch, no danas izgleda neprepoznatljivo. 

Bivša zvijezda, koja se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi, bori se s viškom kilograma te se rijetko pojavljuje u javnosti, a fotografi su je prošle godine snimili u zapuštenom izdanju. 

Glumica se pojavljivala u raznim sitcomima 80-ih i 90-ih, a pažnju javnosti privukla je kad je zbog nagomilanih dugova proglasila bankrot. Ipak, uspjela se ponovno osoviti na noge 2014. Pokrenula je firmu koja se bavi prodajom sladoleda iz kamiona-slastičarnice. 

Glumica sada ima svoj podcast naziva Perfectly Twisted u kojem progovara o vremenu kad je bila na vrhuncu svoje slave, ali i majčinstvu te privatnom životu. 

Klauzula o kilaži 

Glumica je 2015. prilikom intervjua u Oprah showu otkrila kako je morala paziti na figuru tijekom snimanja Baywatcha te da je to bila jedna od odredbi u ugovoru. 

"Bila je to klauzula u ugovoru koja kaže da ne smijete ni dobiti ni izgubiti dva i pol kilograma tijekom snimanja. Ali imala sam 19 godina. Moja težina nije varirala. Nisam ni vježbala", ispričala je, dodajući što ju je najviše smetalo u tom razdoblju. 

"Samu sebe nisam doživljavala kao seks-simbol. Više me mučilo to što su me zvali kurvom, jer to nikad nisam bila. I što me smatraju glupačom", izjavila je tada. 

Pročitajte više