Sjećate li se slatkog dječaka iz filma Jerry Maguire? Pogledajte kako danas izgleda

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

SLATKI dječak koji se proslavio ulogama u filmovima Jerry Maguire i Stuart mali danas je neprepoznatljiv.

Američki glumac Jonathan Lipnicki dugo se nije pojavio na filmskim platnima, a danas bi ga rijetki prepoznali da ga vide na ulici. Jonathan se proslavio sa samo šest godina, a njegova prva veća uloga bila je u filmu Jerry Maguire iz 1996. u kojem je glumio s Renee Zellweger i Tomom Cruiseom. Ostavio je toliko dobar dojam da je tri godine kasnije dobio glavnu ulogu u omiljenom dječjem filmu Stuart mali, koji prati avanture malenog miša i njegove obitelji.

Nakon toga se udaljio s filmske scene pa ga neko vrijeme uopće nije bilo na velikom platnu, ali ni u javnosti. No na Instagramu, gdje ga prati gotovo 150 tisuća ljudi, poprilično je aktivan, a sa svojim pratiteljima dijeli fotografije iz privatnog života, ali i iz mladih dana. Danas ima dužu plavkastu kosu, pustio je bradu, a zavidnu figuru očito održava treningom.

Uz glumačku karijeru Jonathan se bavio borilačkim vještinama i humanitarnim radom, a nakon filmskih uspješnica dugo se borio s tjeskobom i depresijom. 

"Liječio sam se jako dugo jer sam imao problem s tjeskobom i depresijom. Nisam znao kako će mi život završiti i to je bila najniža točka koju sam dotaknuo", rekao je u jednom intervjuu za TooFab.

Pročitajte više