Sjećate se Beroševog Andrije? Sada prodaje tablete za potenciju

Foto/Screenshot: Jurica Galoić/Pixsell/Andrija.ai

SJEĆATE se Andrije? IT tvrtke 2020. godine napravile su i vladi donirale digitalnog asistenta u borbi protiv koronavirusa, nazvanog po slavnom dr. Andriji Štamparu. Beroš je tada slavodobitno izašao pred medije i rekao da, ako se svi ne pridržavaju mjera, nema rezultata.

"Stoga se ovako pokušavamo obratiti, posebno mlađim generacijama, da im naznačimo važnost odgovornog ponašanja. Naravno da Andrija ne nudi samo općenite odgovore, nego i personalizirana rješenja i daje lakši kontakt i pronalazak adrese za rješenje nekog problema.

On će vas specifično uputiti ii omogućiti onima koji to žele da doprinose na djelovanje epidemiološke službe jer mogu dati informacije o zbivanjima unutar njihova doma epidemiolozima", rekao je Beroš tada i zahvalio svima koji su sudjelovali u stvaranju Andrije.

U pohvalama mu se pridružio i Plenković. "Pomoću Andrije pomažemo svima da prepoznaju simptome zaraze na sebi i drugima na vrijeme, što je ključno i za zaštitu zdravlja građana i za daljnje poštivanje zaštitnih mjera prema drugima", hvalio je tad Andriju i Andrej.

Andrija prodaje tablete za potenciju i mršavljenje

Od tada je prošlo više od tri godine, a Andrija je pao u zaborav. Ako ga pokušate pronaći na WhatsAppu, vidjet ćete da se taj broj više ni ne koristi. Međutim, za njega je napravljena i posebna stranica Andrija.ai, za koju i dalje stoji preporuka na službenim stranicama vlade.

No, neće vam puno koristiti. Od digitalnog asistenta koji nam je trebao pomoći u borbi protiv pandemije, Andrija se sad pretvorio u blog koji prodaje razne pripravke i tablete za potenciju, tablete za mršavljenje, proizvode od kojih ćete sutra biti 50 posto ljepši i mlađi...

Na blogu, zamišljenom za zdravstvo, upute i savjete u borbi protiv bolesti, sad stoji i disclaimer: "Članci objavljeni na portalu temelje se na subjektivnim mišljenjima i ne predstavljaju liječnički savjet. Ne snosimo odgovornost za neprikladno korištenje informacija sadržanih na portalu".

Nudi se preparat NightBeast uz poruku: "Muse Mali voštani čepić forum koristi se za NightBeast jačanje erekcije, a također se unosi pomoću malene plastične naprave u uretru. Čak 70% muškaraca koji iskustva ne postignu erekciju s Viagrom sigurno će reagirati na Muse terapiju."

Da stvar bude još bizarnija...

Kod raznih preparata ljudi iza bloga, koji priznaju da ne dijele liječničke savjete, zadiru i u psihu: "U liječenju se fokus treba staviti na psihičko stanje muškarca (mentalna erektilna disfunkcija) ako je loša erekcija kod muškaraca uzrokovana psihičkim razlozima."

Da stvar bude bizarnija, Vili Beroš je prije samo nekoliko dana poručio građanima da ne nasjedaju na lažne oglase o čudotvornim lijekovima i da im kupovina takvih lijekova može ozbiljno zgroziti zdravlje. A njegov Andrija ljudima nudi upravo to.

Pročitajte više