Sjećate se Božidara iz Večere za 5 na selu? Vraća se na male ekrane

Foto: RTL

BIVŠI kandidat Večere za 5 na selu Božidar Miodragović bit će jedan od sudionika showa Tri, dva, jedan - ho, ho, ho, piše RTL.hr. Međutim, Božidar u ovom showu neće kuhati sam, nego u timu. 

Nova sezona pratit će kuhanje i pečenje pet timova, a svaki tim sastojat će se od tri kandidata. U emisiji će osim Božidara sudjelovati i još neki kandidati Večere za 5 na selu.

"S obzirom na to da se Večera za 5 na selu pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve zabaviti svojim vedrim duhom", rekla je Danijela Habek, producentica showa Tri, dva, jedan - ho, ho, ho.

"U ovoj sezoni vodili smo se time da, bez obzira na sve probleme i Grincha koji će nas posjetiti na setu, na kraju ćemo uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču", dodala je producentica.

Podsjetimo, Božidar je u Večeri za 5 na selu od protukandidata dobio svega 17 bodova za pripremljenu večeru i time završio na posljednjem mjestu. Kad je shvatio da nije pobijedio u emisiji, teško je prihvatio poraz.

"Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu. Ocjenjuje se jelo, a ne ljudi", rekao je tada Božidar. 

Kasnije je rekao da se kaje zbog svojih postupaka, dok su gledatelji po društvenim mrežama nizali komentare na račun njegovog ponašanja. 

Pročitajte više