Sjećate se cure koja je rekla "Cash me outside"? Kupila je vilu od 42 mil. kn u kešu

Screenshot: YouTube/Signature One Luxury Estates Llc

19-GODIŠNJA Danielle Bregoli, koja se proslavila prije četiri godine kad je u emisiji Dr. Phil izgovorila sada već legendarnu rečenicu: "Cash me outside, how bout dah?", kupila je luksuznu vilu od 6.1 milijun dolara (oko 42 milijuna kuna). U gotovini.

19-godišnjakinja je u naselju Boca Raton na Floridi kupila vilu od 850 kvadratnih metara koja se nalazi na imanju koje ima preko 4000 kvadratnih metara. Vila je potpuno renovirana 2020. godine, ima sedam spavaćih soba, sedam kupaonica te profesionalno opremljenu kuhinju, prenosi Unilad.

Tu je još i jacuzzi te tri ogromna ugradbena ormara. Djevojka će moći koristiti i vinski podrum te saunu, a za razonodu će imati i sobu za biljar. Na imanju se nalazi i još jedna manja dvokatnica.

Danielle je ranije ovog mjeseca na Instagramu objavila fotografiju na kojoj uz Bentley pozira ispred svog novog doma. Ranije je živjela u samom susjedstvu nove nekretnine, no tu kuću sad prodaje za 3.67 milijuna dolara (oko 25 milijuna kuna).

Na OnlyFansu zaradila milijun dolara u prvih šest sati

Tinejdžerici je izjava u emisiji Dr. Phil donijela instant slavu. Isječak iz emisije na YouTubeu trenutno ima preko 14 milijuna pregleda, a ona je nakon toga pokrenula glazbenu karijeru te otvorila OnlyFans profil, za koji je rekla da joj je "pružio dovoljno da se osposobi za život". "Kad to kažem, mislim da bih se mogla sad umiroviti da to želim", dodala je.

To su potvrdili i predstavnici OnlyFansa, koji su ranije za PageSix rekli da je ona zaradila milijun dolara u prvih šest sati od otvaranja profila.

Pročitajte više